Garrison | Ultra Secure Browsing

Garrisons teknologi isolerar era enheter från osäkra webbplatser genom att centralt konvertera all webbtrafik till ett verifierbart säkert format. Surfa, klicka på länkar. Helt säkert!

Till skillnad från alla andra lösningar är Garrison SAVI® Isolation Appliance (GIA) baserad på en hardsec-plattform. Detta garanterar att Garrison på ett unikt sätt kombinerar enastående säkerhetsnivåer med prestanda och skalbarhet.

GIA utgör hjärtat i alla Garrison-lösningar och ger en säker isolering av all webbtrafik och andra interaktiva applikationer. Den patenterade Garrison SAVI® och hardsec-arkitektur säkerställer att alla säkerhetsfunktioner utförs i hårdvaran samtidigt som de skördar fördelarna med maskinvaruacceleration för prestanda och användarupplevelse.

GIAns effektiva beräkningsförmåga säkerställer en mycket skalbar lösning, som är ”Enterprise-Ready” och utformad för enkel installation och integration i befintlig infrastruktur. Varje ”Enterprise GIA” kan stödja många tusentals användare, med skalning utformad för att matcha organisationen och det specifika användningsfallet.

Flexibilitet

Varje GIA är baserad på hundratals oberoende Arm System-on-Chip-enheter. Detta ger extrem flexibilitet, vilket gör att plattformen inte bara kan användas för att isolera webbläsning utan också för att ge mycket säker tillgång till isolerade VDI-sessioner och många tredjeparts applikationer.

GIA

GIA är en rackmonterad appliance som finns i 3U och 1U beroende på skalningsbehovet.

Varje GIA kan användas ’fristående’ för enklare installationer eller kan utgöra en del av en sofistikerad multi-GIA-Enterpriselösning som integreras i proxy- och autentiseringsinfrastrukturen med multi-site redundans och hög tillgänglighet.

Flera GIA kan användas i en lösning, både på enstaka platser och spridas geografiskt över datacenter för att leverera den skalbarhet och elasticitet som krävs för varje installation

Garrison SAVI®-lösningen är utformad för att komplettera befintlig infrastruktur och säkerställa minimering av kostnader och störningar för organisationen. Garrison integreras med nästan alla befintliga proxy-lösningar och arbetar med standardiserade Enterprise authentiseringssystem.

För kunder som kräver en traditionell nätverksarkitektur, har varje GIA tre fysiskt separata nätverksportar för maximal nätverksisolering.

Funktioner

Baserad på Hardsec

Kontakta oss

Har ni frågor eller önskar beställa?
Mail: info@dataprotect.se
Telefon: +46 (0)75 7000700